واکنش حماس به اظهارات جدید ترامپ درباره ساکنان غزه تشکیل «شورای امنیت ملی» در سوریه به ریاست جولانی ایروانی در نشست غیرعلنی شورای امنیت: هر تلاشی برای وادار کردن ایران به پذیرش توافقی ناعادلانه، محکوم به شکست است اتهام‌زنی‌های آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران توافق وزرای خارجه کشور‌های عربی و نماینده ترامپ برای اجرای طرح بازسازی غزه پوتین: کورسک باید کامل آزاد شود اظهارنظر سخنگوی سازمان ملل درباره توافق هسته‌ای ایران عراقچی: نامه رئیس‌جمهور ایالات متحده دریافت شد از سرگیری تحویل تسلیحات آمریکا به اوکراین از طریق لهستان فرستاده ویژه ترامپ به روسیه می‌رود یمن از آغاز عملیات علیه کشتی‌های اسرائیلی خبر داد وزیر خارجه کویت نامه عراقچی را دریافت کرد تمامی تروریست‌های گروگان‌گیری قطار مسافربری بلوچستان پاکستان کشته شدند ترامپ: قرار نیست کسی را از غزه اخراج کنیم ترامپ: اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

جزییات بسته جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه

به گفته جوسپ بورل تحریم‌های اتحادیه اروپا دسترسی روسیه به بازار سرمایه، عضویت در نهادهای مالی و همچنین بخش‌های انرژی این کشور را هدف قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از نهایی کردن بسته چهارم تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه در ارتباط با جنگ در اوکراین خبر داد.جوسپ بورل روز دوشنبه طی سخنانی در نشست مطبوعات مشترک با حضور نخست وزیر مقدونیه شمالی عنوان کرد که اتحادیه اروپا تحریم‌های گسترده‌ای را علیه رهبران روسیه اعمال کرده است تا به گفته او از تامین مالی این جنگ فاجعه‌بار جلوگیری شود.

وی عنوان کرد که بسته جدید تحریم‌ها قرار است بزودی در نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا تصویب شود.

به گفته این مقام اروپایی، تحریم‌های اتحادیه اروپا دسترسی روسیه به بازار سرمایه، عضویت در نهادهای مالی و همچنین بخش‌های انرژی این کشور را هدف قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: ما همچنین در نظر داریم افراد و شرکت‌های روس بیشتری را که نقش فعالی در تضعیف حاکمیت اوکراین دارند در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار دهیم. این ضربه اقتصادی و لوجیستکی بزرگ دیگری به پایه‌هایی است که کرملین بر اساس آن به اوکراین تجاوز می‌کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عنوان کرد که در نتیجه جنگ اوکراین اروپا شاهد بزرگترین مهاجرت پناهجویان پس از پایان جنگ جهانی دوم است و تعداد آن‌ها ممکن است به پنج میلیون نفر برسد.

بورل افزود که جنگ روسیه فقط علیه اوکراین نیست بلکه قوانین بین المللی، امنیت و ثبات اروپا را هدف قرار داده و توازن جهان را به هم ریخته است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانتسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. وی سه روز پس از آن نیز پنجشنبه گذشته (۵ اسفند) آغاز «عملیات نظامی ویژه» علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین همچنان ادامه دارد و امروز وارد هفدهمین روز خود شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر